Recentelijk heb ik een paar gekleurde lenzen gekocht. Het waren de weerwolf funlenzen van lensotheek.nl. Geinig voor weinig geld. ik zag meteen echt afschrikwekkend uit!

Ik heb draag normaal nooit gekleurde lenzen. Ik heb geen last gehad van het dragen van de contactlenzen.

Waarom groene kleurlenzen

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je groene contactlenzen wilt hebben. Gekleurde lenzen zijn een prachtige uitvinding, die de laatste jaren tal van mensen blij heeft gemaakt. Dit heeft vooral met uitstraling te maken en een schoonheidsideaal dat je nastreeft. Groene lenzen kunnen je bijvoorbeeld net dat zelfvertrouwen geven dat je nu mist. Daarnaast kan het net even iets beter kleuren bij de kleding die je draagt of de kleur haar die je hebt. Uiteraard heb je ook nog de keuze uit tal van verschillende groene kleuren. Kijk daarom voor dat je lenzen gaat kopen welke kleuren groen er zijn en welke kleur groen jou het meeste aanspreekt.

Waar koop ik groene lenzen

Voordat je gaat bepalen waar je de groene lenzen gaat kopen, is het van groot belang dat je weet waarvoor je de lenzen nodig hebt en welk soort lenzen je wenst. Heb je bijvoorbeeld groene lenzen nodig die tevens op sterkte zijn, dan is het aan te raden om naar een opticien te gaan. Uiteraard is het voor lenzen op sterkte tevens mogelijk op internet te zoeken, maar een persoonlijke benadering is hier over het algemeen beter. Heb je echter puur voor de uitstraling groene lenzen nodig, dan voldoet een zoektocht op het internet prima. Online zijn namelijk tal van webshops te vinden die gespecialiseerd zijn op het gebied van gekleurde lenzen.

Welke lenzen zijn er

Zoals eerder vermeld zijn er groene lenzen op sterkte en zonder sterkte verkrijgbaar. Daarnaast zijn er nog andere verschillen. Je kunt bijvoorbeeld lenzen kopen die je maar een dag kunt dragen, maar er zijn zelfs gekleurde lenzen te koop die je een paar maand tot en half jaar kunt dragen. Uiteraard zit hier ook een groot gedeelte van het prijsverschil in.